|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dilluns, 23 de març de 2015

El CTT Cardedeu ha fet podi a la Lliga Catalana d'Edats Femenina

L'equip femení del Club Tenis taula Cardedeu (CTT), format per les alevines Anna Aromí i Carlota Gelpí, ha obtingut la tercera posició final de la Lliga Catalana d'Edats Femenina. Aquesta lliga, organitzada per la Federació Catalana de Tennis de Taula, la disputen equips formats per un mínim de 2 jugadores de categories infantil (una jugadora com a màxim), aleví o benjamí. Cal destacar que l'equip de Cardedeu no comptava amb cap jugadora infantil. La competició ha tingut lloc durant 4 fases a Les Borges Blanques, Salou, Ripollet i Cassà de la Selva i han participat 12 equips.

Anna Aromí i Carlota Gelpí també van participar, a finals de febrer, al 'Torneo Estatal' a Valladolid i van assolir una bona classificació entre les millors 48 jugadores alevines d'Espanya. CCarlota Gelpí va arribar a quarts de final, i per tant va estar entre les millors 8 jugadores del torneig, i Anna Aromí va ser eliminada precisament per la seva companya Carlota a vuitens de final, dins les 16 millors. Joaquim Azcón va ser semifinalista de la categoria Discapacitats Peu i va disputar també la categoria Veterans 50, reservada pels millors 48 jugadors d'Espanya de més de 50 anys.

Carlota Gelpí és l'actual número 1 del rànquing català aleví femení i la 7a del rànquing espanyol.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: