|  Mida text
Inici Imatge decorativa └mbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciˇ municipal Imatge decorativa Serveis i trÓmits Imatge decorativa Oferta p˙blica Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

NotÝcies

Dijous, 21 de marš de 2013

El CSETC i l'Oficina de CatalÓ de Cardedeu difonen la campanya "CatalÓ i empresa. Ja estÓs al dia?"

L'Oficina de CatalÓ ha comenšat a visitar les empreses allotjades al CSETC.
El Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) i l'Oficina de Català col·laboren en la difusió de la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?", impulsada per la Direcció General de Política Lingüística. La campanya vol donar a conèixer els drets de clients i usuaris i les obligacions de les empreses que presten serveis o ofereixen béns a Catalunya, pel que fa a l'ús de la llengua catalana.

El CSETC ha publicat en el seu web la informació sobre la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?", perquè en puguin tenir informació totes les empreses del municipi. En aquesta campanya es volen fer conèixer entre els agents del sector empresarial i comercial els drets dels consumidors reconeguts en el Codi de consum de Catalunya i apropar els serveis que en matèria lingüística es poden oferir al món socioeconòmic.

Amb aquest objectiu, l'Oficina de Català de Cardedeu ha començat a visitar les empreses residents al CSETC per distribuir-los el material de la campanya oferir-los assessorament lingüístic. Si sou una empresa i voleu que us fem una visita, poseu-vos en contacte amb l'Oficina de Català de Cardedeu (cardedeu@cpnl.cat). I si voleu saber en un minut una diagnosi sobre la situació lingüística de la vostra empresa, cliqueu a l'enllaç de Llenguatest empresa d'aquí al costat.

Adreces i telŔfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colĚlaboraciˇ de: