|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Identitat local

Dimarts, 5 de juny de 2012

El consultor, coach i headhunter Xavier Orozco, a les jornades de talent local 'De Cardedeu al món'

Aquest dijous 7 de juny, a les 19h, a la Biblioteca.
Xavier Orozco, consultor, coach i headhunter, serà el protagonista de la propera jornada de talent local 'De Cardedeu al món' que es farà el dijous 7 de juny, a les 19h, a la Biblioteca de Cardedeu.

Orozco és psicòleg industrial i fa uns anys va fundar la seva consultoria en head hunting, selecció i formació: IOR Consulting. La selecció de directius, l'acompanyament en programes de coaching i la transició de carrera professional (molt actuals en el context de crisi i atur que estem vivint) són, doncs, algunes de les tasques que desenvolupa. També exerceix de consultor estratègic per a diferents empreses (tant públiques com privades), i dedica part del seu temps a la docència.

'De Cardedeu al món' és el cicle de xerrades per a descobrir els talents locals. Consisteix en una entrevista que fa l'alcaldessa i regidora d'Identitat Local, Calamanda Vila, als convidats, i després s'obre un torn de preguntes i debat amb el públic assistent.

El cicle té lloc cada primer dijous de mes i es pot seguir en directe per Internet a través del "ZOOM. El portal d'imatges de Cardedeu" a http://zoom.cardedeu.cat/.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: