|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Serveis

Dimecres, 13 de febrer de 2013

El Consorci per a la Defensa del Riu Besòs gestionarà el servei de clavegueram de Cardedeu

L'Ajuntament ha signat un conveni amb el Consorci, que s'encarregarà del manteniment de la xarxa de clavegueram.
L'Ajuntament de Cardedeu ha signat un conveni amb el Consorci per a la Defensa del Riu Besòs en virtut del qual l'Ajuntament delega al Consorci la gestió del servei municipal de clavegueram. El conveni fixa que el Consorci s'encarregarà de la conservació i el manteniment de la xarxa de clavegueram, i assumirà les inversions que determina el Pla Director de Clavegueram. L'acord té una durada de 15 anys.

Les actuacions incloses són:

  • La conservació i manteniment de la xarxa de clavegueram: inclou inspecció i neteja d'embornals, inspecció i neteja de claveguerons, clavegueres i col·lectors municipals, operació d'estacions de bombament municipals, manteniment correctiu i preventiu de la xarxa i recollida, anàlisi i gestió de dades.
  • Quant a les inversions, el Consorci es compromet a la redacció de projectes i execució d'obres de reforma, millora o ampliació de la xarxa municipal del clavegueram.

D'altra banda, amb aquest conveni les noves connexions al clavegueram municipal s'hauran de sol·licitar directament al Consorci, que serà qui les executarà. D'aquesta manera s'evitarà que rases executades de forma deficient puguin provocar enfonsaments a la via pública.

És previst que la primera actuació comenci a finals de febrer, amb les obres de renovació de la xarxa de clavegueram d'alguns carrers del municipi: l'avinguda Vilamajor, el carrer de Santa Fe i les avingudes Adolf Agustí i Eduard Corbella. Més endavant s'executaran les obres de millora del clavegueram del carrer Girona, el carrer Mare de Déu del Pilar i el passeig Colom. També es redactarà el projecte d'ampliació de clavegueram del carrer Llinars i se n'executarà una primera fase.

Amb la signatura del conveni, Cardedeu s'ha convertit en el primer municipi usuari del servei amb el Consorci, tot i que altres municipis tenen serveis similars amb d'altres companyies. En aquest sentit, el Consorci està donant a conèixer i oferint el projecte a la resta de municipis consorciats.

Informació relacionada
Ordenances i reglaments
Relacionat Reglament del servei de clavegueram de Cardedeu

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: