|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dimecres, 30 d'octubre de 2013

El consistori treballa per construir una pista de patinatge i pistes de pàdel públiques

L'Ajuntament de Cardedeu vol millorar les instal·lacions esportives de la vila i dotar-la de noves infraestructures per a la pràctica de l'esport.
D'una banda, el consistori fa temps que està fent passes per construir una pista de patinatge al Polígon Sud, a tocar de l'autopista, just darrera de la deixalleria. Amb l'estreta col·laboració del Club Patinatge Cardedeu i la Federació Catalana de Patinatge, els tècnics municipals han elaborat un projecte bàsic. Ara, el govern municipal, està buscant el finançament necessari per tal de tirar endavant la construcció de la pista, que serviria perquè el Club Patinatge, que representa Cardedeu a nivell nacional i internacional, tingués un espai digne per entrenar-se.

D'altra banda, s'està treballant per tenir, a curt termini, pistes de pàdel a la zona esportiva, just on estaven instal·lats els barracons de l'escola Can Manent. En aquests moments se n'està estudiant la viabilitat econòmica per determinar el número de pistes que es podrien construir, i també s'està elaborant el projecte de gestió del nou servei esportiu, que amb tota probabilitat es farà a través del sistema de rènting.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: