|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Habitatge

Divendres, 16 de desembre de 2011

El conseller Recoder lliura les claus dels habitatges amb protecció oficial aquest diumenge

També visitarà la rotonda del Marital i signarà un conveni amb l'Ajuntament per a la millora de l'espai públic del nucli antic del municipi.
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, lliurarà aquest diumenge, 18 de desembre, les claus dels 22 habitatges de lloguer amb protecció oficial de la promoció del Torrent Llibre, situats a la Rambla d'Ernest Lluch. L'acompanyaran l'alcaldessa, Calamanda Vila, el delegat del Govern de la Generalitat, Salvador Jorba, i el secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala.

El conseller arribarà a Cardedeu a les 10 del matí i visitarà la nova rotonda del Marital, situada a l'entrada de Cardedeu. Posteriorment, anirà a l'Ajuntament on signarà un conveni amb l'alcaldessa per a la renovació i millora dels espais públics del nucli antic, i a continuació passejarà pel centre fins a l'aparcament de l'estació, des d'on es desplaçarà en vehicle fins a la promoció d'habitatges per visitar el pis mostra. Un cop feta la visita, atendrà els mitjans de comunicació.

A les 12.45 hores es farà el lliurament de claus dels habitatges al Centre Cultural de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: