|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Habitatge

Dilluns, 19 de desembre de 2011

El conseller Recoder i l'alcaldessa, Calamanda Vila, signen un conveni per impulsar la renovació del nucli històric

Els propietaris dels pisos protegits de la rambla d'Ernest Lluch ja tenen les claus de casa.
L'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, han signat un conveni per a redactar un Pla de renovació i millora del nucli històric de Cardedeu, que ha de servir per pal·liar el progressiu envelliment del patrimoni arquitectònic i impulsar-ne la renovació arquitectònica i urbanística.

Redactarà el Pla la Secció de Conservació i Millora del Patrimoni del Departament de Territori amb la col·laboració del Museu Arxiu Tomàs Balvey. Una vegada aprovat aquest Pla, es preveu que les actuacions que se'n derivin s'executin en un termini de tres anys.

El conveni es va signar poc abans que el conseller Recoder lliurés les claus dels habitatges de lloguer amb protecció oficial de la rambla d'Ernest Lluch als seus propietaris, juntament amb l'alcaldessa, Calamanda Vila, el delegat del Govern de la Generalitat, Salvador Jorba, i el secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala.

L'acte va tenir lloc ahir al Centre Cultural de Cardedeu, després de visitar la rotonda del Marital, finançada pel Departament de Territori i Sostenibilitat, i de fer una passejada pel nucli històric del municipi. Vila i Recoder també van acostar-se a l'estació de ferrocarril per intercanviar opinions sobre la reforma que caldria fer-hi per millorar-ne la seguretat i l'accessibilitat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: