|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Divendres, 18 de setembre de 2009

El conseller Nadal es compromet a construir la rotonda del Marital de manera immediata

El principal accés de Cardedeu tindrà una rotonda durant l'any 2010.
 Aquest és el ferm compromís que ahir va adoptar el conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, en una reunió mantinguda amb l'alcaldessa Calamanda Vila. El conseller va assegurar que els tràmits per tirar endavant la construcció de la rotonda del Marital, a la intersecció de les carreteres C-251 i BV-5105, començaran de seguida: en breu es licitarà el projecte, i durant el primer trimestre de 2010 s'adjudicaran les obres, que tenen un termini previst d'un any. També van assistir a la reunió el coordinador dels Serveis territorial de l'Ajuntament, Robert Juvé, i l'assessor urbanístic municipal Genís Carbó.

La construcció de la rotonda, àmpliament reivindicada pel consistori cardedeuenc, millorarà la seguretat en un espai amb una creixent densitat de trànsit (hi passen més de 25.000 vehicles al dia) i que s'ha convertit en un punt negre per l'alta accidentalitat que registra (un promig d'11 accidents anuals, segons un estudi de la Policia Local de Cardedeu). La rotonda també servirà per estalviar cues i pacificar el trànsit del centre del municipi. El projecte té un pressupost total de 808.000 euros i serà finançat en la seva totalitat per la Generalitat de Catalunya.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: