|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Divendres, 9 d'abril de 2010

El conseller Ernest Maragall es compromet a què Cardedeu tindrà cicles formatius

En una reunió mantinguda a la seu del departament d'Educació aquest dimarts, el conseller Ernest Maragall va prendre el compromís davant l'alcaldessa, Calamanda Vila, que Cardedeu tingui cicles formatius "en un futur proper".

La previsió és que com a màxim durant el curs 2011-2012 el municipi pugui disposar d'aquestes noves línies educatives, tot i que el conseller no va avançar en quin centre es podrien dur a terme. Per contra, Maragall veu "molt complicada" la possibilitat que l'IES Pla Marcell pugui oferir batxillerat en els propers cursos.

L'alcaldessa, Calamanda Vila, s'ha mostrat satisfeta "perquè hi ha un compromís ferm de respondre a una part de les necessitats educatives de Cardedeu a curt termini" i assegura que "vetllaré perquè aquest compromís es compleixi, i així els estudiants del nostre poble no s'hagin de desplaçar a d'altres municipis". Pel que fa a les magres possibilitats de disposar de batxillerat, l'alcaldessa ha constatat que "malauradament la línia del departament va en el sentit de reduir i retallar les classes de batxillerat arreu del país, i és pràcticament impossible que es creï una nova línia a Cardedeu quan encara hi ha places disponibles en d'altres instituts del municipi".

Finalment, Vila va explicar al conseller el projecte de connexió de tots els centres educatius amb fibra òptica que es començarà a instal·lar aquest mes. Maragall va elogiar la iniciativa i va mostrar la seva predisposició a col·laborar per dotar de continguts i serveis aquesta xarxa d'alta capacitat (1GB) pionera a Catalunya.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: