|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dijous, 8 de juny de 2017

El Consell d'Infants tanca el curs 2016-2017

Han fet propostes de lemes i eslògans en relació a les actituds de les persones adultes en competicions esportives infantils, i han suggerit la creació d'un consell d'adolescents.

Aquesta setmana s'ha celebrat l'acte de cloenda del Consell d'Infants de Cardedeu, on els consellers i conselleres han explicat tot el que han fet durant el curs 2016-2017.

Entre d'altres, han treballat l'encàrrec de l'Ajuntament sobre quina actitud haurien de tenir les persones adultes en competicions esportives en que hi participen els infants del municipi. En aquest sentit, els consellers i conselleres proposen fer lemes i eslògans escrit en cartells al pavelló i al camp de futbol, i difondre també aquests lemes per la megafonia abans de cada partit, sigui quina sigui la disciplina esportiva. Durant l'acte, han llegit exemples proposats per nens i nenes de totes les escoles i han projectat dibuixos sobre aquesta matèria.

Aprofitant la presència de l'alcalde i de diverses regidores, han comentat la proposta de crear un consell d'adolescents similar al d'infants. També han explicat que aquest curs han participat en el simposi internacional "Infància i participació política. Els consells d'infants" representant Cardedeu.

La Sala de les Columnes estava plena a vessar en l'acte de cloenda del Consell d'Infants d'aquest curs. A més de l'alcalde, Enric Olivé, hi ha assistit la regidora d'Educació, Isabel Sallés, la regidora d'Acció Social i Immigració, Laia Muñoz, la regidora de Formació i Ocupació, Núria Hernández, la regidora de Cultura, Marta Cordomí, i el regidor de Participació i Joventut, Hug Lucchetti. També han presenciat l'acte diversos tècnics municipals, famílies, suplents i amics i amigues de les nenes i nens que han format part del consell.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: