|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dijous, 17 de desembre de 2015

El Consell d'Infants i Adolescents presenta a l'equip de govern les seves propostes per millorar Cardedeu

L'alcalde de Cardedeu, Enric Olivé, la regidora d'Educació, Isabel Sallés, i el regidor d'Urbanisme i Espai Públic, Joan Masferrer, fan devolució de les propostes presentades pel Consell anterior.
El Consell d'Infants i Adolescents de Cardedeu ha rebut aquesta setmana el retorn de les propostes d'urbanisme i mobilitat que el Consell va lliurar a l'alcalde el mes juny. Els regidors i l'alcalde han explicat quines de les propostes s'estan treballant i quines estan previstes dur a terme pròximament.

D'entre les propostes plantejades pel Consell d'Infants, el regidor d'urbanisme ha explicat la intenció d'instal·lar alguns semàfors o passos de vianants en zones on no n'hi ha, i que s'està estudiant posar separadors als carrils bici perquè no hi pugin els cotxes. També els ha informat que és previst fer un procés participatiu amb els veïns per millorar la plaça Ramon Macip.

Els consellers i conselleres han aprofitat la visita dels polítics per preguntar i plantejar noves propostes per millorar la vila, com la reducció de la velocitat dels vehicles en alguns carrers, la instal·lació de nous semàfors i passos de vianants, o la prevenció de la brutícia provocada per alguns gossos.

L'alcalde i els polítics han agraït la participació dels nens i nenes i les seves propostes, i els han encoratjat a seguir donant idees perquè consideren que la seva visió del poble és molt important pel benestar de tota la població.

A més, la regidora d'educació i l'alcalde han convidat els nens i nenes del Consell d'Infants a donar la benvinguda als Reis d'Orient a l'Ajuntament la nit del proper 5 de gener. Els consellers han acceptat la invitació i en nom de tots els infants de la vila rebran als Reis d'Orient juntament amb l'alcalde.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: