|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Divendres, 18 de novembre de 2016

El Consell dels Infants rep dos encàrrecs de l'alcalde i de la regidora d'Educació

Les dues representants de Cardedeu al Consell Nacional de la Infància i l'Adolescència de Catalunya (CNIAC) han treballat en el manifest sobre els Drets dels Infants.
El Consell dels Infants de Cardedeu ha començat el calendari de trobades periòdiques d'aquest curs escolar. En l'última, celebrada aquest mes de novembre, han rebut la visita de l'alcalde, Enric Olivé, i de la regidora d'Educació, Isabel Sallés, que han fet un parell d'encàrrecs a les nenes i als nens del Consell.

La regidora ha demanat al Consell que pensi i proposi com li agradaria que es comporti el públic assistent a les activitats i competicions esportives en les quals hi participen els infants de Cardedeu, així com quina actitud haurien de tenir les persones adultes cap a jugadors, àrbitres i entrenadors.

L'alcalde, al seu torn, ha demanat la col·laboració del Consell per donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient la nit del 5 de gener, com ja va fer l'any passat. A més, ha convidat les nens i els nens a expressar, sempre que vulguin, la seva opinió sobre temes de poble.

D'altra banda, Cardedeu té noves representants al Consell Nacional de la Infància i l'Adolescència de Catalunya (CNIAC): la Laia Fernández, de 6è de l'escola Les Aigües, que es manté del curs passat, i la Norah Gelabert, de 6è de l'escola Germans Corbella, que és nova al CNIAC. Totes dues han treballat en el manifest sobre els Drets dels Infants amb motiu del Dia Universal de la Infància que se celebra el 20 de novembre.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: