|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimarts, 15 de juny de 2010

El Consell dels Infants es renova i presenta la seva nova revista

El Consell dels Infants de Cardedeu s'ha renovat parcialment en un acte que ha tingut lloc a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament, i que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa i regidora d'Educació, Calamanda Vila, els equips directius dels centres escolars públics del municipi i els pares i mares dels consellers.

Els consellers i conselleres que han cursat sisè de primària aquest any han donat el relleu als nous membres, els alumnes que ha fet quart. Durant l'acte de renovació, els nois i noies del Consell han presentat la nova revista Amb ulls d'infant que han estat elaborant aquest any, on expliquen què fa el Consell dels Infants, qui en forma part, fan entrevistes i compta amb seccions d'entreteniment, entre d'altres continguts.

El Consell dels Infants és un projecte municipal que vehicula la participació activa de nois i noies en la millora del poble. D'aquesta manera es dóna als nens i nenes l'oportunitat de sentir-se part de la societat activa i democràtica com a ciutadans del present i no del futur. Els consellers i conselleres són un grup d'una quinzena de nois i noies entre 10 i 12 anys escollits democràticament pels seus companys. Representen les escoles públiques i altres entitats educatives per un període de dos anys. Cada any es renova la meitat del Consell.

Els consellers i conselleres es reuneixen un cop al mes al Casal de Joves la Fusteria. En aquesta reunió aporten les pròpies inquietuds i actuen de portaveus del grup que representen. També els arriben demandes d'altres entitats i associacions. A partir de les idees recollides prioritzen i planifiquen les seves actuacions.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: