|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dilluns, 18 de novembre de 2013

El Club de Feina presenta noves càpsules formatives i monogràfics per ajudar a la recerca de feina

Després de l'èxit de les edicions anteriors, el Club de feina prepara noves càpsules formatives i monogràfics per millorar les competències professionals i personals dels assistents

MONOGRÀFICS
Els monogràfics són accions formatives puntuals relacionades amb una temàtica concreta, que permeten millorar les competències professionals i personals a fi de tenir més possibilitats d'èxit en el futur professional. 
Impartides per les tècniques del Club de Feina.

 

• Taller d'entrevista
Aquest taller té per objectiu conèixer el funcionament d'una entrevista de feina i posar en pràctica les habilitats necessàries per superar-la amb èxit.
Dies: 26 de novembre i 3 de desembre.
Hora: 9.30 h.
Durada sessions: 2 hores.

 

 

• Seguim buscant feina
Aquest taller té per objectiu fer un anàlisi en profunditat del propi procés de recerca de feina; aquest anàlisi permetrà detectar els punts forts i febles i incorporar noves estratègies que millorin l'eficàcia del procés.
Dia: 21 de novembre.
Hora: 9.30 h.
Durada sessió: 2 hores.

 

 

• Currículum per competències
Aquest taller té per objectiu aproximar-nos al coneixement de les competències i com aplicar-les a l'hora de confeccionar el propi currículum. Es realitzarà una part pràctica on es farà un esbós del propi currículum per competències. 
Dia: 27 de novembre.
Hora: 9.30 h.
Durada sessió: 2 hores.

 

 

Cal inscripció prèvia a totes les activitats. Per participar-hi cal estar inscrit al Club de Feina.
CÀPSULES OCUPACIONALS PER AL DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL
Accions formatives destinades a aportar elements a les persones que estan inscrites a la borsa de treball per tal d'ajudar-los a definir el seu objectiu professional. Cada càpsula consta de dues sessions de 5 hores cada una.
Les impartirà l'empresa especialitzada en formació DALEPH.

 

 

• Balanç personal 
Aquesta càpsula té per objectiu identificar, reflexionar i analitzar els aspectes que es posen en joc en la recerca de feina. Es treballaran les competències personals, els interessos, les motivacions i els valors envers el treball per tal de millorar el propi coneixement personal. 
Data edició: 26 i 28 de novembre.

 

 

• Definició de l'objectiu i projecte professional
Aquesta càpsula té per objectiu concretar sortides laborals realistes i fixar fites per assolir els objectius. Es treballarà la trajectòria professional, la situació del mercat de treball, les ocupacions en les que es busca feina i el sistema i planificació del propi procés de recerca de feina.
Data: 3 i 5 de desembre.

 

 

• Competències per a la recerca de feina.
Aquesta càpsula té per objectiu desenvolupar i entrenar-se en competències bàsiques per la recerca de feina per tal de consolidar els aprenentatges realitzats. Es treballarà de forma pràctica i dinàmica les següents habilitats: comunicació, persuasió, negociació, positivitat, iniciativa, organització i planificació.
Data: 10 i 12 de desembre.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: