|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Divendres, 18 d'octubre de 2013

El Club de Feina presenta càpsules formatives i monogràfics per millorar la recerca de feina

El Club de feina ha preparat càpsules formatives i monogràfics per millorar les competències professionals i personals i tenir més possibilitats en la recerca de feina
MONOGRÀFICS
Els monogràfics són accions formatives puntuals relacionades amb una temàtica concreta, que permeten millorar les competències professionals i personals a fi de tenir més possibilitats d'èxit en el futur professional.
Impartides per les tècniques del Club de Feina.

• Sóc jo qui busca?
Aquest taller té per objectiu conèixer els perfils professionals de les ofertes del club de feina i valorar si encaixen amb el propi perfil professional.
Dies: Del 10 d'octubre al 19 de desembre.
Hora: Dijous a les 9.30 h i alguns dimarts a les 17 h.
Durada sessions: 30 min.

• Taller d'entrevista
Aquest taller té per objectiu conèixer el funcionament d'una entrevista de feina i posar en pràctica les habilitats necessàries per superar-la amb èxit.
Dies: 15 i 18 d'octubre.
Hora: 9.30 h.
Durada sessions: 2 hores.

• Seguim buscant feina
Aquest taller té per objectiu fer un anàlisi en profunditat del propi procés de recerca de feina; aquest anàlisi permetrà detectar els punts forts i febles i incorporar noves estratègies que millorin l'eficàcia del procés.
Dia: 22 d'octubre.
Hora: 9.30 h.
Durada sessió: 2 hores.

• Currículum per competències
Aquest taller té per objectiu aproximar-nos al coneixement de les competències i com aplicar-les a l'hora de confeccionar el propi currículum. Es realitzarà una part pràctica on es farà un esbós del propi currículum per competències.
Dia: 29 d'octubre.
Hora: 9.30 h.
Durada sessió: 2 hores.

Cal inscripció prèvia a totes les activitats excepte a "Sóc jo qui busca?". Per participar-hi cal estar inscrit al Club de Feina.


CÀPSULES OCUPACIONALS PER AL DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL
Accions formatives destinades a aportar elements a les persones que estan inscrites a la borsa de treball per tal d'ajudar-los a definir el seu objectiu professional. Cada càpsula consta de dues sessions de 5 hores cada una.
Les impartirà l'empresa especialitzada en formació DALEPH.

• Balanç personal
Aquesta càpsula té per objectiu identificar, reflexionar i analitzar els aspectes que es posen en joc en la recerca de feina. Es treballaran les competències personals, els interessos, les motivacions i els valors envers el treball per tal de millorar el propi coneixement personal.
Data edició 1: 29 i 31 d'octubre.
Data edició 2: 26 i 28 de novembre.

• Definició de l'objectiu i projecte professional
Aquesta càpsula té per objectiu concretar sortides laborals realistes i fixar fites per assolir els objectius. Es treballarà la trajectòria professional, la situació del mercat de treball, les ocupacions en les que es busca feina i el sistema i planificació del propi procés de recerca de feina.
Data edició 1: 5 i 7 de novembre.
Data edició 2: 3 i 5 de desembre.

• Competències per a la recerca de feina.
Aquesta càpsula té per objectiu desenvolupar i entrenar-se en competències bàsiques per la recerca de feina per tal de consolidar els aprenentatges realitzats. Es treballarà de forma pràctica i dinàmica les següents habilitats: comunicació, persuasió, negociació, positivitat, iniciativa, organització i planificació.
Data edició 1: 12 i 14 de novembre.
Data edició 2: 10 i 12 de desembre.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: