|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Divendres, 6 de juliol de 2018

El Cinema Esbarjo tanca fins a l'octubre per millorar el servei, la programació i les instal·lacions

La programació oferirà més sessions i es faran obres de reforma que permetran prolongar el conveni de cessió amb la Parròquia. La gestió passa a fer-se amb recursos municipals.

Amb l'objectiu d'oferir un millor servei de cinema i una programació ampliada, el cinema Esbarjo ha tancat les portes aquest mes de juliol i reprendrà les projeccions a principis d'octubre.

La intenció és continuar amb la línia d'oferir un servei de qualitat, en el que el cinema independent, el d'autor, el compromès amb els canvi socials, el cinema infantil de qualitat i les produccions catalanes siguin esdevinguin la base de la programació.

També s'aprofitarà aquesta aturada per fer obres de rehabilitació i reforma a l'Esbarjo. Consistiran en la reparació i reforç de l'estructura del sostre de la zona de banys i de l'antic bar. Juntament amb d'altres actuacions de millora, suposaran, alhora, la prolongació del conveni de cessió d'ús públic fins a mitjan 2026 a l'Ajuntament d'aquest equipament propietat de la Parròquia de Santa Maria de Cardedeu.

Un tercer element en serà el canvi de model gestió, ja que partir d'ara el servei serà prestat amb mitjans del mateix Ajuntament, el que permetrà una optimització i racionalització dels recursos i dels costos associats.

En definitiva, més i millor servei, incrementat les sessions d'exhibició per oferir major oferta als espectadors i espectadores, consolidant la programació infantil , facilitant el servei de cinema als centres educatius de Cardedeu en horari lectiu, disposant de més hores de personal de suport als serveis municipals de cultura, entre d'altres.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: