|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Divendres, 19 d'octubre de 2018

El Cinema Esbarjo reprèn les projeccions

L'equipament reobre després d'obres de millora. La programació per a les properes setmanes ja es pot consultar al web.

El Cinema Esbarjo reprèn les projeccions a partir d'aquest dijous després d'una aturada per millorar el servei i les instal·lacions. L'edifici ha estat tancat tres mesos per fer-hi obres de rehabilitació i reforma, reforçant i reparant l'estructura del sostre de la zona de banys i de l'antic bar. Juntament amb altres actuacions de millora, s'està negociant la prolongació del conveni de cessió d'ús públic fins a mitjan 2026 a l'Ajuntament d'aquest equipament propietat de la Parròquia de Santa Maria de Cardedeu.

Una altra de les novetats és el canvi de model de gestió, que ha passat a fer-se amb mitjans municipals, el que permetrà una optimització i reacionalització dels recursos i dels costos associats.

La programació al Cinema Esbarjo torna amb "Formentera Lady" dins el Cicle Gaudí, que es podrà veure dijous 18 d'octubre, a les 21 h. I durant el cap de setmana "Book Club". Tota la programació es pot consultar a través de l'enllaç adjunt.

Imatges

Més Informació
Enllaç Web Cinema Esbarjo

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: