|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dijous, 1 de setembre de 2016

El Cinema Esbarjo es compromet amb el cinema català amb el Cicle Gaudí

La sala cardedeuenca projectarà una pel·lícula catalana cada tercer dijous de mes, dins l'horari habitual, simultàniament amb altres cinemes comarcals d'arreu del país.
El cinema Esbarjo serà la sala del Vallès Oriental que acollirà el Cicle Gaudí, un circuit que dinamitza l'Acadèmia del Cinema Català per promoure les creacions de la indústria cinematogràfica del país.

El cicle ofereix una proposta de programació estable d'una selecció de cinema produït recentment a Catalunya, ja sigui en llengua catalana o en qualsevol altra, en diverses sales de cinema. La sala cardedeuenca serà el cinema de referència de la nostra comarca.

L'Ajuntament de Cardedeu signarà un conveni de col·laboració amb l'Acadèmia de Cinema Català mitjançant el qual es compromet a programar el film proposat per l'Acadèmia mensualment, el tercer dijous de cada mes, al preu d'entrada de 4,50 €.

El Cicle Gaudí iniciarà la seva programació simultània arreu de les diverses sales comarcals de Catalunya el proper dijous 15 de setembre, a les 21 h, amb la projecció de la pel·lícula "El rei borni" (2016).

Imatges

Més Informació
Enllaç Web del cinema Esbarjo

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: