|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dilluns, 14 de març de 2011

El Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu presenta la seva web i la imatge corporativa

Les persones interessades en utilitzar els serveis del CSETC ja poden demanar informació a través del formulari de sol·licitud del web.
El Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) ha estrenat la seva pàgina web i la imatge corporativa. Des d'ara mateix, a la pàgina web del CSETC (http://www.csetc.cat/) s'hi pot trobar informació sobre els objectius del centre, els serveis que prestarà l'equipament per a emprenedors, autònoms, teletreballadors i institucions, així com tots els recursos que s'oferiran. Pel que fa a la imatge, s'ha creat un logotip inspirat en conceptes com el dinamisme, la col·laboració, el creixement i la tecnologia. Tant la imatge com el web han estat creats pel dissenyador i usuari del servei municipal d'assessorament a emprenedors, Jordi Urgell.

Amb la posada en funcionament d'aquesta web, les persones interessades en utilitzar els serveis del CSETC ja poden demanar informació a través del formulari de sol·licitud, si bé el reglament d'ús intern és previst portar-lo a aprovació al Ple municipal d'aquest mes de març. La regidora de Promoció Econòmica, Carme Mallorques apunta que "des del primer moment teníem molt clar que no podíem fer un viver d'empreses tecnològiques sense que tingués presència a Internet. Aquesta pàgina, combinada amb la difusió a través de les xarxes socials, ens permetrà arribar als usuaris potencials interessats en els serveis del centre". Mallorques també avança que serà "requisit indispensable que l'empresa sol·licitant sigui de base tecnològica i tingui un pla de negoci amb certificat de viabilitat emès per alguns dels organismes acreditats".

D'altra banda, les obres avancen a bon ritme. Aquesta setmana es muntaran els tancaments d'alumini i es col·locaran les portes i el parquet, mentre es continuen fent les instal·lacions d'electricitat, climatització i revestiments interiors de les parets. És previst que les obres finalitzin durant el mes d'abril i que el centre entri en servei entre els mesos de maig i juny.


CSETC
El CSETC és un centre de suport empresarial i tecnològic en ple centre urbà que es vol convertir en un node d'allotjament i assistència a emprenedors i microempreses amb base tecnològica. L'equipament prestarà serveis de suport a projectes innovadors, amb viabilitat econòmica i generadors d'ocupació a Cardedeu i municipis veïns. Té 340 m², amb 7 mòduls per allotjar empreses, sales polivalents de formació i promoció, i 6 punts de connexió per autònoms i teletreballadors. S'han invertit 509.575 euros, 324.853 dels quals estan subvencionats: 216.568 euros pel FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) i 108.284 per la Diputació de Barcelona.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: