|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimarts, 21 de novembre de 2017

El Centre de Formació d'Adults visita el Museu durant la Setmana de la Ciència

L'alumnat dels cursos de preparació a les proves d'accés a grau mitjà i superior participen en diferents activitats al voltant del so.
Un total de 52 alumnes dels cursos de preparació a les proves d'accés a grau mitjà i superior del Centre de Formació d'Adults de Cardedeu (CFA) ha participat de les activitats organitzades pel Museu amb motiu de la Setmana de la Ciència que, enguany, han tingut com a tema principal el so.

Durant els tallers, s'han fet diversos experiments per comprovar que el so es transmet gràcies a la vibració de molècules en estat sòlid, líquid i gasós o per veure com es mesura la freqüència i com aquesta afecta perquè sigui més greu o més agut. Un dels experiments més sorprenents per l'alumnat ha estat el d'experimentar com trencar un vas de vidre esbrinant la seva freqüència.

En una altra de les activitats, el divulgador Joan Conchello va passar gas per un tub, el va encendre, i el va connectar a un altaveu i a un micròfon, des del qual l'alumnat cantava fent moure les flames a través del so. Sara Marín, professora de ciències naturals i biologia del CFA, ha valorat l'experiència molt positivament i afirma que la Setmana de la Ciència és una visita imprescindible marcada al calendari escolar del centre.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: