|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 15 d'abril de 2013

El Centre Cultural va rebre més de 5.800 espectadors l'any 2012

El Casal de Joves La Fusteria, un referent per al jovent.
El Centre Cultural Cardedeu va rebre 5.817 espectadors l'any 2012. En total s'hi van fer 29 activitats programades, 20 de pròpies entre espectacles de teatre, música, dansa, infantils i familiars, i 9 activitats organitzades per entitats.

Al llarg de l'any passat es van reforçar els canals de comunicació amb l'objectiu de potenciar la difusió de la programació. En aquest sentit es va posar en marxa la nova pàgina web del Centre Cultural Cardedeu, www.cecuca.cat, per millorar l'accés a la informació de les activitats programades. A més, s'ha implantat un nou sistema de venda d'entrades mitjançat la plataforma Codetickets, més accessible per als usuaris. I també s'ha consolidat l'ús de les xarxes socials com a eina de comunicació i difusió. De fet, segons un sondeig de l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona, el servei de Cultura és un dels cinc millors de la comarca quant a l'ús de les xarxes socials.

Pel que fa a la programació de cinema de l'Esbarjo Verdi, al 2012 es van fer 181 sessions amb un total de 12.356 assistents. Al setembre es va digitalitzar la sala amb la instal·lació d'un projector digital i d'un sistema d'àudio digital. Amb la nova temporada també s'ha programat sessió doble els dissabtes, una a les 20 h i l'altra a les 23 h. A més, l'Esbarjo Verdi també ha estrenat web www.esbarjoverdi.cat.

D'altra banda, el servei de Cultura ha continuat organitzant i donant suport a les festes populars com la Festa Major, la cavalcada de Reis, la rua de Carnestoltes, i l'Onze de Setembre, entre d'altres. En relació a les entitats, se'ls ha donat suport i subvencions per un total de 14.600 euros.

Quant al servei de Joventut, el Casal de Joves La Fusteria ha organitzat 28 activitats entre cursos i tallers, que han rebut un total de 347 inscripcions l'any 2012. El Casal s'ha consolidat com a espai de trobada i de referència per al jovent del municipi, que va acollir al juliol 304 usuaris a les activitats d'estiu. El servei ha sonat suport també al programa d'activitats de les entitats juvenils.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: