|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 28 de gener de 2013

El Centre Cultural estrena nova temporada

Augmenten els descomptes i abonaments per a la proposta d'espectacles de teatre, música i circ.

El Centre Cultural de Cardedeu estrena nova temporada amb una proposta d'espectacles molt completa i d'alta qualitat, i amb abonaments i descomptes per posar la cultura a l'abast de tothom.

Entre la nova programació hi destaquen espectacles com Acorar o Tu digues que l'estimes (de la companyia Apunta Teatre), així com Litus, una producció de la Sala Flyhard de Barcelona. Precisament els espectadors que vulguin veure les tres obres podran fer-ho per només 22 euros, comprant l'abonament especial.

Un altre dels noms coneguts que sonaran al Cecuca és el de Peyu, que portarà el seu espectacle Planeta i-Neptú. Les produccions locals, amb la col·laboració de diverses entitats del poble, també hi tindran cabuda.

Dimecres passat es va fer la presentació al mateix Centre Cultural, en un acte en què els assistents van poder adquirir entrades pels espectacles gaudint d'un 50%  de descompte. 

A banda d'aquesta promoció també hi ha diversos descomptes a què molts espectadors es podran acollir, gaudint d'un 20 % de rebaixa en el preu. A més, també hi ha un abonament per a les quatre sessions infantils (15 euros).

Podeu consultar la programació completa al document de la dreta d'aquestes línies.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: