|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Divendres, 23 de setembre de 2016

El Centre Cultural de Cardedeu presenta nova programació amb potents espectacles teatrals

L'últim trimestre de l'any està farcit de propostes. Un espectacle local sobre el conflicte dels refugiats obre la temporada el primer cap de setmana d'octubre.
El Centre Cultural de Cardedeu presentarà la programació de l'últim trimestre de 2016 el dimecres 28 de setembre, a les 20 h, al mateix equipament. L'acte comptarà amb la presència de la regidora de Cultura, Marta Cordomí, i de diferents artistes que hi actuaran.

La programació comença el cap de setmana de l'1 i el 2 d'octubre amb la doble representació de l'espectacle "Refusats" organitzat per Baix Montseny Acull, amb diverses actuacions entorn el drama dels refugiats, la recaptació del qual es destinarà a Stop Mare Mortum i a Proactiva Open Arms.

La nova temporada destaca per potents creacions teatrals com "Història" de Sixto Paz Produccions (22 octubre), "You say tomato" de la Sala Muntaner (5 novembre), "Ricard de 3r" de Gerard Guix com a proposta no convencional del GPS (Girem Propostes Singulars) i produïda per la Sala Flyhard (12 novembre) o "El Rey" de la companyia madrilenya Teatro del Barrio i dirigida per Alberto San Juan (27 novembre). També hi ha propostes de circ, com "Rhum" de Joan Montanyès, Martí Torras i Jordi Martínez (9 octubre), de música i poesia "L'amor fora de mapa" basat en el llibre de Roc Casagran i dins el PAM Poesia a Manta! (19 novembre), o dansa amb l'espectacle de hip hop i cultura urbana per a públic juvenil "Hipstory" de Brodas Bros (3 desembre). Tampoc hi falten les propostes per al públic infantil.

Aquesta temporada el Centre Cultural estrena cortinatges de l'escenari i de les entrades del públic dins les actuacions de millora contínua de les instal·lacions.

Les persones que assisteixin a la presentació podran comprar entrades per alguns espectacles del Centre Cultural amb el 50% de descompte (oferta limitada).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: