|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 19 de gener de 2015

El Centre Cultural de Cardedeu presenta la programació del 1r trimestre del 2015

El Centre Cultural de Cardedeu presenta aquest dimecres 21 de gener, a les vuit del vespre, la programació del primer trimestre de 2015.

En total, s'han programat 17 espectacles. D'entre els teatrals, hi destaquen les obres "Pulmons" i "Idiota". La primera, de Duncan Macmillan i interpretada per Pau Roca i Carlota Olcina, tindrà lloc aquesta dissabte 24, donant veu a la típica ansietat a l'edat dels 30 sobre la parella i tenir fills. El segon espectacle, "Idiota" de Jordi Casanovas, ens presenta la història d'un home que acut a unes remunerades proves psicològiques de les quals no sortirà tan ben parat com es pensava. Interpretat per Ramon Madaula i Anna Sahun arriba al Centre Cultural el divendres 6 de març.

Pel que fa a la creació local, hi trobem, entre d'altres "Soroll de telers", un projecte d'Artescena social que recull les vivències de la vila de Cardedeu relacionades amb el ram del tèxtil i ens fa reflexionar sobre el paper de la dona, i "Glups!!", una adaptació teatral que ens arriba de la mà de Sifanofa Teatre del 20 al 22 de març. L'obra és un recull d'historietes fet a partir dels còmics de l'humorista Gerard Lauzier on deu actors canten i ballen, i interpreten més de 30 personatges en situacions en què ens veurem fàcilment retratats

Per últim, a la categoria de coorganitzacions, hi despuntes dos esdeveniments. El més pròxim, el concert de Miquel Gil i Pep Gimeno Botifarra dins el Tastautors el 30 de gener; i el 30 de març, l'Agrupació Coral Cardedeuenca i el Centre Cultural s'uneixen per presentar el XVI Festival de Música amb l'actuació de Judit Neddermann. La cantant catalana ens presenta "Tot el que he vist", el seu primer treball en solitari.

Les persones que assisteixin a la presentació podran comprar entrades amb el 50% de descompte (oferta limitada a 25 entrades per activitat).


INFORMACIÓ GENERAL

Descomptes del 10 % a grups de 10 a 20 persones
Descomptes del 20 % a:
- Famílies nombroses i monoparentals
- Majors de 65 anys que presentin el DNI
- Menors de 29 anys que presentin el DNI
- A les persones en situació d'atur que ho justifiquin presentant el document acreditatiu
- Als titulars del carnet del Club TR3SC i un acompanyant
- A grups de més de 20 persones

Venda d'entrades
- A la taquilla del Centre Cultural 1 hora abans de començar l'espectacle
- Al web www.cecuca.cat
- A Vil·la Paquita dedilluns a divendres de 9 a 13 h, i de dimarts a dijous de 17 a 19h.

Per rebre per correu totes les informacions dels espectacles, subscriu-te al butlletí electrònic al web www.cecuca.cat

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: