|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 21 de gener de 2014

El Centre Cultural Cardedeu presenta la programació del primer semestre de l'any

Dijous 23 de gener, 20 h, al Centre Cultural.
Aquest dijous 23 de gener es presentarà la programació del Centre Cultural per al primer semestre de 2014, una programació especial per la celebració dels 10 anys de funcionament del teatre. L'acte es farà a les 20 h, al mateix Centre Cultural, i comptarà amb la presència de diversos artistes que hi actuaran.

La programació compta amb espectacles teatrals com "Smiley", de Flyhard Produccions i dirigida per Guillem Clua, guardonada amb tres premis Butaca 2013; l'obra "Iaia!" de Roger Peña i amb la qual l'actriu Montserrat Carulla s'acomiada del teatre; o les obres locals "Dissex històries damor i un sopar" de 10 de Deu Teatre i "Jo sé que sóc..." d'Artescena Social Joves, entre d'altres.

Pel que fa a la música, en destaquen els concerts de Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver, que presentaran l'espectacle que va inaugurar la última edició del Mercat de Música Viva de Vic; les actuacions de La iaia i Joan Dausà dins el 10è cicle de Tastautors; l'actuació de Mariona Castelar Quartet, el del Cor de noies de Matadepera o el concert dels 100 anys de l'Agrupació Coral Cardedeuenca.

També ens visitarà la companyia de dansa Kulbik amb "Cube", el seu nou espectacle de dansa contemporània i streetdance fusionat amb hiphop, música electrònica, blues, jazz o funk, i diversos espectacles infantils entre els quals "Tot és possible, el secret dels somnis" de la cardedeuenca Dàmaris Gelabert.

El públic assistent a la presentació podrà comprar entrades amb un 50% de descompte per a qualsevol dels espectacles de la programació (oferta limitada a 25 entrades per espectacle). 

Consulteu el programa complet aquí al costat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: