|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Divendres, 5 d'octubre de 2012

El carrer Aragó passa a ser de sentit únic

El tram entre l'av. Eduard Corbella i l'av. Vilamajor serà, a partir de dimarts, de sentit nord.
A partir del dimarts 9 d'octubre el tram del carrer Aragó comprès entre l'avinguda Eduard Corbella i l'Avinguda Vilamajor, que actualment és de doble sentit de circulació, passarà a ser de direcció única en sentit nord.

Amb aquest canvi es vol aconseguir el descens i la pacificació del trànsit de la zona i una major seguretat viària per a tots els veïns.

Posteriorment es duran a terme tasques de pintura per delimitar l'estacionament a les voreres dels dos costats del carrer. Per evitar pintar estacionaments en llocs on pot existir una entrada i sortida de vehicles es prega als propietaris que tinguin d'alta el gual i encara no tinguin placa, que col·loquin la placa de gual corresponent (es pot gestionar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: