|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 17 de setembre de 2018

El Cardoterror i la Biblioteca de Cardedeu organitzen els Premis Finestra als millors Booktrailers de terror, fantasia i ciència-ficció

Hi poden participar joves de 12 a 18 anys. El termini de presentació finalitza el 6 d'octubre.

En aquesta edició del Festival, i en col·laboració amb la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu, el Cardoterror organitza un concurs de booktràilers, per a joves de 12 a 18 anys. Amb l'objectiu de promoure la literatura del gènere, la creació audiovisual i de col·laborar amb la comunitat educativa i la biblioteca, els organitzadors plantegem aquest concurs com una oportunitat per seguir creixent i arribant a més públic i generar més participació al voltant del Festival de Cinema de Cardedeu. Trobareu les bases del concurs a l'enllaç adjunt.

El tràiler de llibres és un petit vídeo, semblant als que fan per anunciar una pel·lícula, per tal de promocionar un llibre. Es tracta d'una obra suggeridora que, sense explicar tota la trama del llibre ni el seu final, genera que el lector vulgui llegir la història captant la seva atenció. Els tràilers de llibres són coneguts per la seva definició en anglès com a Booktrailers.

Poden participar en el concurs les persones entre 12 anys (nascuts l'any 2006) i 18 anys (nascuts l'any 2000). El jurat estarà format per una persona de la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu, una persona del Festival Cardoterror, un/a artista plàstic i una persona relacionada amb el món audiovisual. El termini de presentació és fins el 6 d'octubre, i hi haurà 3 premis i un premi especial Biblioteca-Cardoterror.

L'acte de lliurament de premis serà durant la celebració del Cardoterror 2018 (del 25 al 28 d'octubre de 2108) al Cinema Esbarjo de Cardedeu. Es visionaran els deu vídeos més valorats i d'aquests deu vídeos en sortiran els guanyadors.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: