|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dissabte, 10 d'abril de 2010

El BUC arriba al barri de Bellavista amb dues noves parades

A partir del dilluns 19 d'abril el bus urbà de Cardedeu (BUC) amplia el recorregut amb dues noves parades al barri de Bellavista.

Així, el BUC passarà de la parada Pavelló a la de Bellavista, situada a la cantonada del carrer Llinars amb Josep Maria de Sagarra, per a continuació dirigir-se a la parada Parc Bellavista, a la cantonada de l'avinguda del Rei en Jaume amb el carrer de les Agudes, i després a la parada La Granada, a l'av. del Rei en Jaume amb el carrer Dr. Barraquer. A partir d'aquí el BUC continua el recorregut habitual en direcció al Centre Cultural.

Amb l'ampliació de la ruta, els horaris no tindran modificacions importants, només variaran 1 o 2 minuts en algunes parades. Pel que fa a la parada de Estació, es reduirà el temps d'espera, passant dels 4 minuts actuals a 2 minuts.

Amb la creació d'aquestes dues noves parades, es dóna resposta a la demanda dels veïns de Bellavista que reivindicaven que el BUC arribés al seu barri.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: