|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dijous, 30 de juliol de 2015

El 83% de les persones que han fet cursos per aturats a la Mongia han trobat feina

La formació inclou una part teòrica i d'experiències en empreses del sector d'atenció a les persones i té l'objectiu de d'ampliar els coneixements per millorar les possibilitats de trobar feina.
El passat mes de juny un total de 35 alumnes han finalitzat els cursos de formació ocupacional d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials i de Dinamització d'activitats de lleure educatiu infantil i juvenil.

El cursos, que estan organitzats per l'Ajuntament de Cardedeu mitjançant el Centre de formació la Mongia, estan totalment subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançats pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

Ambdues formacions, que es van iniciar el passat mes de gener, s'adreçaven a persones en situació d'atur amb l'objectiu que poguessin ampliar els coneixements professionals i millorar així les possibilitats futures de trobar feina.

Enguany, dels 20 alumnes que han fet la formació en Atenció sociosanitària, totes han trobat feina. De les 15 persones que han cursat el de Dinamització d'activitats de lleure, 9 s'han inserit laboralment. En total ha suposat una inserció laboral del 83%, una xifra que des de l'Ajuntament de Cardedeu es valora com a satisfactòria. A més, aquesta formació els ha permès obtenir un certificat de professionalitat que els obre les portes a continuar estudiant en el camp d'atenció a les persones.

La intenció de l'Ajuntament és oferir el curs d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials per l'edició 2015-2016.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: