|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dijous, 26 de maig de 2016

El 75% de l'alumnat del Centre de Formació d'Adults supera les proves d'accés als graus

Els 42 alumnes que han aprovat ho han fet amb una nota mitjana de 6,06 que els permet continuar amb la seva formació reglada.
L'alumnat dels cursos de preparació a les proves d'accés als grau mitjà i superior s'han examinat durant el mes de maig. De les 65 persones matriculades, 56 han finalitzat el curs, de les quals 42 han superat la prova d'accés amb una nota mitjana de 6,06 que els permet matricular-se el proper curs en un grau professional.

El Centre de Formació d'Adults Graó de Cardedeu (CFA) acompanya l'alumnat en tot el procés, des de que s'inscriu en el centre fins que finalitza el grau que decideixen cursar. Compta amb servei d'orientació, tutories individualitzades i recursos pedagògics adaptats a les necessitats d'aquestes persones.

A més d'aquests cursos, el CFA també ofereix informàtica, anglès i formació bàsica. El període de preinscripció pel proper curs és del 20 al 28 de juny.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: