|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimecres, 11 de juliol de 2018

"Economia Social i Solidària a Cardedeu", propera jornada de Cardedeu en transformació

Dimecres 11 de juliol, a les 6 de la tarda, a la Tèxtil Rase. Parlarem d'economies transformadores, socials i cooperatives.

"Economia Social i Solidària a Cardedeu" és el títol de la propera jornada de "Cardedeu en transformació. Idees i projectes de canvi per un nou Cardedeu" que se celebrarà el dimecres 11 de juliol, a les 6 de la tarda, a la sala polivalent de la Tèxtil Rase.

L'Economia Social i Solidària (ESS) és el conjunt d'iniciatives socioeconòmiques formals i informals que prioritzen les necessitats de les persones, el bé col·lectiu per sobre del lucre i, en definitiva, una transició cap a una economia i una societat més justes. Per això, desenvolupa una gestió transparent, col·lectiva i responsable amb l'entorn social i mediambiental. Es tracta d'una economia arrelada al territori i que, d'acord amb les dades oficials, ofereix una feina estable i de qualitat.

En aquest sentit, a Cardedeu s'ha posat en marxa el projecte DeCoop - Economies Transformadores per difondre els valors de l'ESS, assessorar i formar a diversos sectors socioeconòmics del poble i incorporar criteris de compra i gestió responsable al propi Ajuntament. També s'ha engegat el PuntCoop Cardedeu (servei d'assessorament local, públic i permanent en ESS), i s'han programat diverses formacions. A més, el proper 29 de setembre celebrarem la 1a Fira d'Economia Social de Cardedeu.

A més de la presentació i introducció del projecte per part de la regidora de Desenvolupament Local, Núria Hernández, la jornada comptarà amb la presència de dos persones expertes que contextualitzaran i detallaran el projecte:

  • Montse Lamata, coordinadora de l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental
  • Ruben Suriñach, coordinador de la diagnosi i el Pla d'Acció en ESS a Cardedeu

La jornada "Economia Social i Solidària a Cardedeu" té com a finalitat d'explicar, amb profunditat, un dels objectius estratègics marcats pel govern municipal.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: