|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Divendres, 23 de febrer de 2018

Dues noves bicicletes elèctriques per a ús del personal municipal

La Diputació ha lliurat les dues bicis a l'Ajuntament, que ja disposa de 6 unitats per a diferents serveis municipals.

Cardedeu compta amb dues noves bicicletes elèctriques cedides per la Diputació de Barcelona, que seran utilitzades pel personal de l'Ajuntament per als desplaçaments dins el municipi. Una serveix per als encàrrecs i tasques de l'agutzil dins el nucli urbà, evitant l'ús del cotxe. L'altra bici és utilitzada pel personal del CSETC i, en especial, pel servei de suport al comerç local.

Amb l'adquisició d'aquestes dues bicicletes elèctriques, l'Ajuntament ja disposa d'un total de 6 bicis que fan servir serveis tan diversos com els conserges de Cultura i de la Mongia, el zelador municipal, l'inspector de via pública, i d'altres serveis territorials. A més, el pressupost municipal preveu la compra de bicicletes elèctriques per la Policia Local.

L'Ajuntament va sol·licitar les bicis elèctriques a la Diputació en el marc de l'objectiu estratègic que busca fomentar l'ús de la bicicleta per moure's per Cardedeu dins un model de mobilitat sostenible.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: