|  Mida text
Inici Imatge decorativa └mbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciˇ municipal Imatge decorativa Serveis i trÓmits Imatge decorativa Oferta p˙blica Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

NotÝcies Mobilitat

Divendres, 28 de juliol de 2017

Dues cru´lles d'└ngel GuimerÓ s'elevaran per millorar la seguretat a escoles i instituts

Les obres comenšaran al setembre i provocaran afectacions de trÓnsit de les quals s'aniran informant. Estan emmarcades en el projecte Camins escolars per millorar els recorreguts a peu i en bici de casa a l'escola.

Les cruïlles de l'avinguda d'Àngel Guimerà amb el carrer Dolors Granés i amb l'avinguda Vilamajor es convertiran en plataformes elevades. Les obres començaran durant el mes de setembre i provocaran talls de trànsit dels quals s'aniran informant per minimitzar les molèsties al veïnat i a les entrades i sortides d'escoles i instituts. Estan cofinançades per la Diputació de Barcelona, propietària de vial.

Aquest és el calendari d'obres previst:

Cruïlla d'Àngel Guimerà amb Dolors Granés
Plataforma elevada per millorar la seguretat i l'accessibilitat a l'escola Granés. També s'arranjarà l'accés al carrer Balmes i al CAP per la mateix avinguda.
Les obres començaran el 4 de setembre i es faran per fases per minimitzar les afectacions:
Del 4 de setembre al 6 d'octubre: talls alternatius de trànsit regulats amb semàfor.
Del 9 al 13 d'octubre: l'av. d'Àngel Guimerà estarà tallada entre Balmes i Dolors Granés. A partir de setembre informarem dels recorreguts alternatius de trànsit.


Cruïlla d'Àngel Guimerà amb Vilamajor
Plataforma elevada per millorar la seguretat i l'accessibilitat a l'escola Corbella i als instituts El Sui i Raspall.
Les obres començaran el 25 de setembre i es faran per fases per minimitzar les afectacions:
Del 25 de setembre al 6 d'octubre: tall de trànsit a l'av. Vilamajor i treball a les voreres d'Àngel Guimerà sense afectació de trànsit
Del 6 al 27 d'octubre: talls alternatius de trànsit regulats amb semàfor
Del 30 octubre al 3 de novembre: la cruïlla d'Àngel Guimerà amb Vilamajor estarà tallada al trànsit. A partir de setembre informarem dels recorreguts alternatius.

Adreces i telŔfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colĚlaboraciˇ de: