|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimecres, 22 de març de 2017

Dues alumnes de Cardedeu, premiades al concurs de dibuix d'ATLL

Dounia Dellal, de 3r B de l'escola Germans Corbella, i Sandra Martín, de 3r B de l'escola Mil·lenari, han guanyat el primer i el segon premi del concurs de dibuix "Tal com raja" organitzat per ATLL en el marc del programa educatiu Hidrus. El concurs premia el millor dibuix que representi la importància de l'aigua a les nostres vides i promoure'n l'ús responsable.

En l'entrega de premis, que es va fer el Dia Mundial de l'Aigua, hi ha assistit el director general d'ATLL, Alfredo Gutiérrez, i el director de l'Agència Catalana de l'Aigua, Jordi Agustí, i la regidora d'Educació de Cardedeu, Isabel Sallés. Al concurs s'han presentat un total de 100 propostes, de centres de Cardedeu i Llinars del Vallès. De Cardedeu hi ha participat l'escola Corbella i l'escola Mil·lenari.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: