|  Mida text
Inici Imatge decorativa └mbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciˇ municipal Imatge decorativa Serveis i trÓmits Imatge decorativa Oferta p˙blica Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

NotÝcies Millora urbana

Divendres, 27 d'octubre de 2017

Dos trams d'└ngel GuimerÓ estaran tallats al trÓnsit del 30 d'octubre al 3 de novembre

Fase final per elevar les cru´lles amb Dolors GranÚs i amb Vilamajor.

Les obres per elevar les cruïlles de l'avinguda d'Àngel Guimerà amb el carrer Dolors Granés i amb l'avinguda de Vilamajor encaren la recta final. La setmana vinent, del 30 d'octubre al 3 de novembre, estaran tallades al trànsit les dues cruïlles per fer les tasques d'asfaltatge i de senyalització.

Si les obres i la pintura avancen a bon ritme hi ha la possibilitat que durant el dijous dia 2 ja s'obri al trànsit normalment.

Per això us recomanen els recorreguts alternatius que podeu consultar aquí al costat per desplaçar-se de nord a sud i de sud a nord del municipi.

Recordem que la cruïlla d'Àngel Guimerà amb Dolors Granés s'ha elevat per millorar la seguretat i l'accessibilitat a l'escola Granés, i també s'ha arranjat l'accés al carrer Balmes i al CAP per la mateix avinguda. Pel que fa a la cruïlla amb l'avinguda Vilamajor, s'ha elevat per millorar la seguretat i l'accessibilitat a l'escola Corbella i als instituts El Sui i Raspall.

Disculpeu les molèsties que aquets talls de trànsit us puguin ocasionar.

Adreces i telŔfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colĚlaboraciˇ de: