|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dilluns, 10 de desembre de 2012

Dissabte dia 15, Posa't la gorra en solidaritat amb els infants amb càncer

L'Ajuntament organitza autobusos per assistir a la festa solidària. A més, qui vulgui pot adquirir la gorra (que inclou l'entrada al Zoo de Barcelona) a la Regidoria de Serveis Socials i al Pavelló Municipal d'Esports de Cardedeu.

L'Ajuntament de Cardedeu, des de la Regidoria de Serveis Socials, col·labora amb la campanya "Posa't la gorra" que organitza l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), destinada a donar a conèixer la realitat de totes aquestes famílies i a obtenir recursos per mantenir La casa dels Xuklis.

La gorra d'aquesta edició, que té un cost de 5 euros i inclou l'entrada al Zoo de Barcelona el dissabte dia 15, es podrà adquirir a Cardedeu, a la Regidoria de Serveis Socials (Can Borràs: c/ Dolors Granés, 2) i al Pavelló Municipal d'Esports (av. Jaume Campmajor, 30). Des de l'Ajuntament també s'ha organitzat un servei d'autocar que sortirà a les 9 h des del Pavelló d'Esports. Les persones que hi estiguin interessades cal que facin reserva prèvia (places limitades) al Pavelló, anant-hi o bé trucant al 93.846.20.54. El cost per persona és de 2,50 euros.

Més Informació
Enllaç AFANOC

Informació relacionada
Equipaments
Relacionat Pavelló municipal d'esports

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: