|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dilluns, 28 d'abril de 2014

Obres de clavegueram del carrer Llinars entre av. Jaume Campmajor i el rec de Can Manent

ACTUALITZACIÓ 6-08-2014
ACTUALITZACIÓ 6/08/14:

Noves afectacions:
• Carrer Llinars:
- Entre J. Campmajor i Arquitecte Gaudí: ja s'ha obert aquest tram al trànsit.
- Entre Arquitecte Gaudí i Josep Maria de Sagarra: tallat excepte veïns. Durant les vacances es retiraran les tanques i els veïns podran circular sobre un paviment provisional de tot-ú, fins que es reiniciïn les obres el dia 1 de setembre.
• Carrers adjacents:
- Dr. Barraquer: Sense afectacions durant les vacances. L'1 de setembre tornarà a estar tallat excepte veïns.


ACTUALITZACIÓ (28/7/14):

Talls carrer Llinars:
Ja s'ha asfaltat el tram del carrer Llinars entre l'av. Jaume Campmajor i el carrer Joaquim Blume i s'ha obert al trànsit. Ara es treballa entre Joaquim Blume i Dr Barraquer i properament es començarà el tram entre Dr Barraquer i el rec de Can Manent.

BUC - Bus Urbà: el recorregut del Bus Urbà de Cardedeu s'ha modificat , i ara passa pel carrer Llinars fins a Joaquim Blume, Rei En Jaume, Josep Maria de Sagarra i carrer Llinars altre cop (vegeu plànol).

El dilluns dia 5 de maig començaran les obres de renovació de la xarxa de sanejament del carrer Llinars entre l'av. Jaume Campmajor i el rec de Can Manent (a l'alçada del c/ Josep Maria de Sagarra). Mentre durin les obres (està previst que s'allarguin cinc mesos), el tram afectat del carrer Llinars quedarà tallat al trànsit (per trams, segons les fases de les obres) i els guals de vehicles quedaran afectats. L'accés a peu al Camp de Futbol municipal i a l'escola Can Manent quedarà garantit, per bé que recomanem, en els dos casos, l'entrada pel carrer Dr. Klein. La línia de bus urbà (BUC) quedarà modificada i es reubicaran alguns contenidors de recollida de residus (consulteu els mapes adjunts a la dreta d'aquestes línies).
El Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs (del qual l'Ajuntament forma part) realitzarà les obres, en virtut del conveni de gestió de clavegueram que té amb l'Ajuntament de Cardedeu. El pressupost (661.316 € IVA inclòs) l'assumirà el Consorci a càrrec de la taxa de clavegueram. El POUM preveu que quan es desenvolupi el sector PMU-19 (Pla de Millora Urbana del sector 19) de Can Manent, els promotors s'hauran de fer càrrec del cost d'aquesta actuació.
L'actual xarxa de clavegueram del carrer Llinars és unitària d'entre 400 i 600 mm de diàmetre. Amb les obres es renovarà la xarxa amb col•lectors de 1000 mm i 1200 mm de diàmetre, que conduiran l'aigua residual cap a la xarxa de sanejament i l'aigua pluvial en episodis de pluges fortes cap al Torrent Llibre. També es renovaran els elements de captació d'aigua i les escomeses.

Aquesta actuació es coordinarà amb l'ampliació de la vorera sud, renovació de l'enllumenat públic i soterrament de línies aèries del carrer Llinars entre Arquitecte Gaudí i el Parc de Bellavista, que es preveu realitzar entre juliol i finals d'any. Es tracta d'un projecte inclòs al pressupost municipal per al 2014 (capítol d'inversions), i per a la seva realització està previst contractar treballadors a través de Plans d'Ocupació Local.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: