|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 30 d'agost de 2012

Dilluns dia 3 es restableix el servei de bus urbà a Cardedeu

En dues parades l'horari variarà lleugerament per tal d'adequar-se a la jornada intensiva dels instituts. La resta seguirà igual.
El bus urbà de Cardedeu (BUC) restablirà el seu servei dilluns dia 3 de setembre. Els horaris seguiran sent els habituals, amb dues petites modificacions: el recorregut que comença a l’estació de tren a les 13.50, i el següent recorregut, que sortirà de l’estació a les 14.25. Aquests petits canvis serviran per adequar els horaris a la nova jornada intensiva dels instituts. D’aquesta manera, quan els alumnes acabin les classes al migdia tindran temps d’agafar l’autobús.

La targeta social del bus urbà de Cardedeu, la T-C10, no variarà el seu preu amb l’aplicació de l’augment de l’IVA, i seguirà costant, doncs, 2,25 euros. Poden accedir a aquest abonament de deu viatges les persones empadronades a Cardedeu que estiguin en situació d’atur, o que tinguin més de 65 anys, o que siguin estudiants que aquest curs no han pogut entrar al centre escolar públic escollit en primera opció. La targeta T-C10 es pot adquirir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) presentant els documents acreditatius corresponents.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: