|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Divendres, 22 de juny de 2012

Dilluns canvia el tram amb restriccions d'estacionament al carrer Bellsolar

A partir de dilluns afectarà el tram entre els carrers Granollers i Barcelona.
Les obres que s’estan duent a terme al carrer Bellsolar, i que actualment mantenen restriccions d’estacionament entre l’avinguda Eduard Corbella i el carrer Alfou, es traslladaran a partir de dilluns 25 a un altre tram: el comprès entre el carrer Granollers i el carrer Barcelona. Està previst que aquestes restriccions s’allarguin una setmana. Els veïns tindran garantit l’accés als pàrquings, i la circulació del BUC (Bus Urbà de Cardedeu) no tindrà afectacions.

Les restriccions són a causa de les obres que s’hi duen a terme per la connexió dels centres educatius IES Arquitecte Manuel Raspall i IES El Sui amb fibra òptica, que realitza el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat de Catalunya.
Més Informació
Enllaç Plànols del municipi

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: