|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dijous, 4 de maig de 2017

Diada Castellera de la Tripleta a Cardedeu

La plaça de l'Església s'estrenarà com a plaça castellera aquest diumenge 7 de maig, amb les actuacions dels Xics de Granollers, els Sagals d'Osona i els Castellers de Sabadell.

Cardedeu acollirà la Diada Castellera de la Tripleta aquest diumenge 7 de maig, a les 11.30 h, amb l'actuació dels Sagals d'Osona, els Castellers de Sabadell i els Xics de Granollers, que actuen d'amfitrions.

La plaça de l'Església s'estrenarà com a plaça castellera, on s'hi faran intents de castells de 8. Tothom qui ho desitgi pot fer pinya, sempre seguint les instruccions dels castellers. Després de l'actuació, hi ha un dinar popular a la plaça de Sant Corneli.

D'altra banda, els Xics de Granollers faran un taller de castells en el marc de la Festa de les Escoles que se celebra el 27 de maig a l'escola Can Manent.

Cardedeu és la segona població amb més castellers a Xics després de Granollers, aproximadament un 10% de la colla. De fet, la majoria d'anxanetes i acotxadors (pom de dalt) són canalla de Cardedeu. Els Xics assagen els dimarts i divendres a La Troca (av. d'Enric Prat de la Riba, 77, Granollers).

D'altra banda, amb motiu de la jornada castellera, el Museu Arxiu Tomàs Balvey ha preparat visites guiades al museu i al jardí de plantes remeiers. Les visites es faran en tres torns: a les 10 h i a les 11 h seran per totes les sales del museu i tindran un cost de 2 € per persona, amb tastet de licors i ratafia de la iaia Maria del Museu. A les 12 h es farà una visita guiada gratuïta a l'exposició de la planta baixa i al jardí de plantes remeieres.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: