|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 29 de setembre de 2009

Deu comerços de Cardedeu s'adhereixen a un projecte de comerç local innovador

Deu comerços de Cardedeu s'han adherit al projecte 24x7 dirigit al comerç local i que té per objectiu ajudar les botigues a fer un pas endavant en la seva gestió interna i en la seva projecció exterior.
Els comerços adherits rebran formació i suport permanent per tal d'integrar bones pràctiques per millorar la rendibilitat del seu negoci, servir-se de les noves tecnologies per fer el seu establiment més competitiu i facilitar l'entrada a Internet i a les botigues obertes 24 hores i 7 dies la setmana.

Els comerços rebran formació durant un any, on els ensenyaran eines bàsiques per dissenyar i posicionar els seus productes a Internet. Al mateix temps, estaran integrats en una plataforma digital amb altres comerços del Vallès Oriental durant cinc anys.

El projecte està promogut per la Fundació Martí l'Humà, centre inscrit a la UAB, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: