|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Dimarts, 15 de juny de 2010

Detingudes quatre persones acusades de robar cablejat elèctric d'un magatzem

La Policia de Cardedeu va detenir divendres quatre persones com a presumptes autores del robatori de cablejat elèctric.

Cap a les 14.30 hores, es va rebre l'avís que unes persones estaven sostraient rotllos de cablejat d'un magatzem del Poble Sec per emportar-se'l en una furgoneta metal·litzada, especificant les dades de la placa de matrícula.

Un cop al lloc, la patrulla va comprovar que hi havia petjades a la tanca del magatzem, i va iniciar un dispositiu que va permetre localitzar i interceptar el vehicle al polígon de Can Boixadera. Durant el registre, es van trobar diversos rotllos de cablejat elèctric identificats com els sostrets al magatzem.

Les quatre persones que circulaven amb la furgoneta van ser detingudes i traslladades a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Granollers: M.V.C., de 49 anys, S.Z.R, de 60 anys, i A.R.D., de 31 anys, domiciliats a Granollers i R.F.B., de 44 anys, i domiciliat a Mora d'Ebre. Entre tots, sumen 24 detencions per motius diversos.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: