|  Mida text
Inici Imatge decorativa └mbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciˇ municipal Imatge decorativa Serveis i trÓmits Imatge decorativa Oferta p˙blica Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

NotÝcies Millora urbana

Dijous, 28 de juliol de 2016

Desplašament del pas de vianants de rei En Jaume amb Campmajor per millorar la seguretat viÓria

Amb el desplašament del pas de vianants s'evita el risc d'accidents en aquest punt, que era alt per la poca visibilitat. La vorera nord de l'av. rei En Jaume tambÚ s'ha ampliat per fer-la accessible.
El pas de vianants de l'avinguda rei En Jaume proper a l'avinguda de Jaume Campmajor s'ha desplaçat una quinzena de metres direcció Llinars per millorar la seguretat dels vianants. Fins ara, era un punt negre amb alt risc d'accidents, ja que els arbres tapaven la visibilitat als vehicles provinents de Jaume Campmajor, i es tracta d'un itinerari molt utilitzat pels usuaris de les instal·lacions esportives i per l'alumnat i les famílies de les escoles Mil·lenari i Can Manent.

A més del desplaçament del pas de vianants, que ara queda alineat amb l'illeta central de vianants de Jaume Campmajor, s'ha ampliat dos metres la vorera nord de l'avinguda rei En Jaume, fent-la accessible al pas de persones amb mobilitat reduïda.

El desplaçament del pas de vianants s'emmarca en el projecte Camins escolars per millorar els recorreguts de casa a l'escola i fer-los segurs i accessibles.

L'actuació ha tingut un cost de 14.900 euros. Tot i que ha calgut el permís de la Direcció General de Carreteres de la Generalitat de Catalunya, propietària del vial, per fer-hi les obres, l'actuació ha esta finançada íntegrament amb pressupost municipal.

Adreces i telŔfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colĚlaboraciˇ de: