|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dimarts, 12 de novembre de 2013

Demanem la Creu de Sant Jordi per al Viver de Bell-lloc

Recollida de signatures als equipaments municipals i establiments comercials

El Ple de l’Ajuntament de Cardedeu ha aprovat sol·licitar a la Generalitat de Catalunya l’atorgament de la Creu de Sant Jordi a l’entitat Associació per a la Integració Social del Deficient (AISD) Viver de Bell-lloc, l’entitat que fa 30 anys treballa de manera exemplar per a la integració social i laboral de persones amb discapacitat.

Per això, l’Ajuntament demana la col·laboració de la ciutadania a través de la recollida de signatures, que es poden trobar a equipaments municipals, edificis públics i a establiments comercials del municipi. També es poden descarregar els fulls de signatures al bàner de www.cardedeu.cat i fer-les arribar a l’Ajuntament. A més, es pot firmar digitalment amb signatura electrònica a través d’un enllaç situat al mateix bàner de www.cardedeu.cat. La recollida de signatures finalitzarà el 17 de gener de 2014.

La Creu de Sant Jordi és el màxim distintiu amb el que la Generalitat de Catalunya reconeix els mèrits d’aquelles persones i entitats que, com el Viver de Bell-lloc, han destacat notablement per la seva tasca cívica i social.

AISD treballa des de 1982 per a la inserció laboral i social de persones amb qualsevol tipus de deficiència. Al llarg de tots aquests anys s’ha convertit en un referent per a la integració de persones amb discapacitat del Vallès Oriental, i molt especialment de Cardedeu, donant exemple i demostrant fins a on pot arribar una entitat amb un fort compromís cívic i social.

AISD Viver de Bell-lloc és d’aquelles entitats imprescindibles, que des de l’esforç i la il·lusió ha desenvolupat una immensa i impagable tasca al servei de Cardedeu. No podem més que sentir-nos orgullosos de comptar amb una entitat com aquesta en el nostre poble.

Més Informació
Enllaç Recollida de signatures

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: