|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Ensenyament

Dimecres, 8 de gener de 2014

Debat sobre la jornada compactada entre la comunitat educativa de Cardedeu

Dilluns 13 de gener, 18 h, al Centre Cultural.
Fruit d'una demanda de la comunitat educativa en el Consell Escolar Municipal en que les direccions de les escoles de primària de Cardedeu manifesten la inquietud d'engegar un procés de reflexió a l'entorn de la jornada compactada, la regidoria d'Ensenyament s'ofereix per a facilitar l'accés a la informació necessària per tal que tothom pugui fer el seu propi procés personal, comprenent que és un tema que afecta tota la comunitat educativa.

És per això que, des d'una posició neutral i buscant la màxima objectivitat, l'Ajuntament ha organitzat un taula rodona amb representants i experts que puguin donar resposta a les diferents inquietuds i posicionaments. La taula rodona tindrà lloc el dilluns 13 de gener, a les 18 h, al Centre Cultural de Cardedeu. Per aquelles famílies que ho necessitin, s'oferirà servei d'acollida a la Sala Sarau.

D'altra banda, ja fa setmanes que a l'àmbit Ensenyament d'aquest web s'hi poden trobar articles, guies i estudis sobre la jornada compactada, amb arguments a favor i en contra. Trobareu l'enllaç aquí al costat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: