|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dilluns, 4 de gener de 2010

Cursos de formació en noves tecnologies

Amb l'objectiu d'estendre la cultura digital i lluitar contra l'exclusió que poden crear les noves tecnologies, l'Ajuntament de Cardedeu ha preparat un seguit d'accions formatives en l'àmbit de l'alfabetització digital adreçades a tota la població. Els cursos sorgeixen de les conclusions del Cardedeu Digital, on es va fer palesa la necessitat de formar la població en les tecnologies de la informació i la comunicació.
• Curs de preparació de les proves ACTIC, de 78 hores
Curs de preparació per obtenir el certificat acreditatiu oficial de competències en tecnologies de la informació i la comunicació. L'ACTIC permetrà a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l'obtenció del certificat seran telemàtics. Les persones que superin satisfactòriament la prova tindran un certificat acreditatiu que emetrà la Generalitat, i que els possibilitarà acreditar un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà o avançat) en TIC davant de qualsevol empresa o administració.
Inici: a partir del 18 de gener

• Curs d'informàtica bàsica: alfabetització digital, de 30 hores
Inici: 1 de febrer

• Curs d'informàtica bàsica II: aprofundiment en alfabetització digital, de 30 hores
Inici: 1 de febrer


Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a:
La Mongia
Av. Jaume Morató, 18
Tel. 93 841 88 14
Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: