|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dissabte, 4 de juny de 2016

Cultura per prendre consciència mediambiental

L'espectacle "Katastrophe" i la projecció de l'exitós documental "Mañana" (Demain) donaran peu a reflexionar sobre el canvi climàtic i la cura del planeta en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra aquest cap de setmana.
D'ençà dels anys setanta, el 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient. La diada pretén sensibilitzar la ciutadania sobre temes ambientals i les accions per fer més sostenible el planeta. Enguany, a Cardedeu, aquesta diada se celebrarà mitjançant dues expressions culturals que faran reflexionar i conscienciar la ciutadania sobre problemes i solucions al voltant de la cura del medi ambient, més enllà de l'alarmisme dels pronòstics catastrofistes.

• Dijous 2 juny, a les 9 del vespre
• Dissabte 4 juny, a les 8 del vespre
• Diumenge 5 juny, a les 7 del vespre
Projecció de Mañana (Demain)
Documental ecologista sobre solucions per salvar el planeta i la humanitat, amb alternatives en el camp de l'agricultura, l'energia, l'economia, la democràcia real i l'educació. Estrena a Cardedeu després de l'èxit aconseguit a França.
Lloc: cinema Esbarjo

• Dissabte 4 juny, a les 8 del vespre
Katastrophe
Espectacle no convencional de l'Agrupación Señor Serrano, que combina performers, projeccions i maquetes per explicar i fer reflexionar sobre les catàstrofes naturals i humanes.
La vetllada acabarà amb un col·loqui post-funció amb els propis artistes de l'espectacle.
Lloc: CECUCA

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: