|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Divendres, 3 de novembre de 2017

Cruïlles més segures per anar a l'escola i al CAP

Ja han finalitzat les obres dels passos de vianants elevats d'Àngel Guimerà, que han millorat l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, cotxets de nadons, en bici i a peu.

L'avinguda d'Àngel Guimerà ja s'ha obert al trànsit un cop finalitzades les obres per elevar les cruïlles amb el carrer Dolors Granés i amb l'avinguda de Vilamajor.

L'actuació s'ha fet per millorar la seguretat i l'accessibilitat a les escoles i les instituts de Cardedeu. En el cas de Dolors Granés, a més de facilitar un accés segur a l'escola Ramon Macip - Dolors Granés, també s'ha arranjat l'entrada al carrer Balmes i al CAP. Pel que fa a la cruïlla d'Àngel Guimerà amb Vilamajor, s'ha elevat per la seguretat i l'accessibilitat a l'escola Germans Corbella i als instituts El Sui i Raspall.

El pas elevat, a part de ser un sotrac pels vehicles motoritzats que es veuen forçats a reduir la velocitat, suposa un sol nivell per creuar un carrer de vorera a vorera sense alts i baixos, i és especialment apreciat per persones amb mobilitat reduïda, o persones amb cotxets i carros de compra.

Tot plegat s'emmarca en el projecte Camins Escolars per fer segurs els recorreguts de casa a l'escola, i forma part de la promoció de la mobilitat sostenible i segura al municipi sota el lema "A Cardedeu, en bici i a peu!".

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: