|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimecres, 19 de març de 2014

Convocatòria del IV concurs de microrelats per Sant Jordi

Les obres es podran presentar fins el diumenge 20 d'abril.
La Biblioteca Marc de Vilalba, amb la col·laboració de Badallibres (carretera de Cànoves 3), Compàs (Carrer de Baix, 4), Espai31 (Teresa Oller, 31) i Paperots (Plaça Joan Alsina, 6), convoca per quart any consecutiu el Concurs de Microrelats, Sant Jordi 2014 que premiarà les millors idees literàries. L'objecte del concurs és estimular l'escriptura com a eina d'expressió i creació i generar la participació a la festa del llibre i la rosa.

Enguany es gratificarà els tres premiats amb 100€, 60€ i 40 € en vals de compra per a les llibreries de Cardedeu. Tots els originals hauran de ser escrits en català i podran tenir una extensió màxima de 100 paraules. Cada microrelat ha de portar un títol i ha de contenir el concepte "guerra" i "petó" en qualsevol de les possibles formes d'expressió en català. Es pot consultar les bases del concurs a l'enllaç de la dreta.

La data màxima per lliurar les obres participants serà el diumenge 20 d'abril de 2014. El veredicte del Jurat és inapel·lable i es farà públic la nit del 22 d'abril, Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: