|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Art

Dijous, 29 de juliol de 2010

Convocatòria d'arts visuals pel projecte "Cardedeu amb l'art vigent 2011"

Enguany es canvien els criteris de selecció de propostes artístiques.
El Museu Arxiu Tomàs Balvey (MATBC) ha obert una convocatòria pública per a participar en el programa d'art contemporaniCardedeu amb l'art vigent, dirigida a creador/es de trajectòria professional recent per l'espai de la Capella de Sant Corneli, i dirigida a creadors/es amb una trajectòria professional consolidada per l'espai del Museu Arxiu Tomàs Balvey.

Cardedeu amb l'art vigent és un programa pensat per afavorir l'exposició d'art contemporani a Cardedeu, i consolidar-se com a referent en l'àmbit comarcal, però també, i molt especialment, per utilitzar-lo com a recurs pedagògic per a grans i petits amb la intenció d'afavorir l'aprenentatge dels llenguatges creatius actuals i la comunicació plàstica entre públic i artista.

Les persones interessades en exposar dins el programa poden lliurar els dossiers fins el dia 19 d'octubre al registre del Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu, al c. Dr. Daurella núm. 1 de Cardedeu, de dilluns a divendres de 10 a 14h, i els dijous de 18 a 20h. Es poden enviar dossiers per correu sempre que sigui dins d'aquestes dates.

El jurat farà pública la resolució a partir del dimarts dia 8 de novembre, que es publicarà a la pàgina web del MATBC i a la de l'Ajuntament de Cardedeu. El jurat encarregat de valorar les propostes està format per:

  • Miquel Pujadas Subiranas, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cardedeu, com a president honorífic
  • Martí Sunyol, membre del Patronat del Museu Arxiu Tomàs Balvey i Casal Dr. Daurella de Cardedeu
  • Teresa Blanch, directora del MATBC
  • Ramon Perramon, director d'ACVic, el Centre d'Arts Contemporànies de Vic
  • Gabriel Planella, de Difusió Artística del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya
  • Anna Crosas, de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona

Per a més informació:
Museu Arxiu Tomàs Balvey
Tel. 93 871 30 70

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: